Yhtä tuskaa – wordpressin opiskelu

Istun juuri opiskelemassa wordpressin käyttöä. No mihin taas törmäsin ensimmäiseksi: Salasanoihin ja tietoturvaan! Ei ole kurssia, jossa näillä ei olisi aloitettu… Jo yli 20 vuotta sitten  minut karkoitettiin – tai nyt ei ihan – oppimisen ilosta tällä samalla varoituksella. Toki tiedän, että asia on tärkeä. Mutta jos se on ainoa asia, minkä tiedän, niin olen ulkona koko tästä ihanasata nettimaailmasta. Toki nyt muutan salasanani, kun kuulin, että …..

Minusta on tärkeää, että on sivuja, joilla voi toimia ilman pelkoa tietoturvan menetyksestä. Esimerkiksi minun kuvani ja tekstini eivät juuri hakkereita kiinnosta, olisi jopa kiva, jos joku joskus lukisi.

Mutta vaikea on tämä worspress ymmärtää kokonaisuudessaa. Itse blogi on helppo tehdä – ainakin kun on opetellut sen yrityksen ja erehdyksen kautta.  Ja ihan omat sivut voivat olla helpotkin, mutta nämä yhteiset sivut??

 

Itseasiassa pitääkin opetella avaamaan omat sivuta ja sinne vimpaimia…!!!

maija

p.s muuten hyviä ohjeita aloittelijat saavat sivuilta:
sisaltototiimi.wordpress.com

Yksi vastaus artikkeliin ”Yhtä tuskaa – wordpressin opiskelu

  1. Johanna Viherä

    No nyt osataan jo lisätä artikkeleita blogeihin ja uutisiin, ja niihin videoita! Helppoahan tämä perusmuokkaus on, leirillä aivan varmasti myös leiriläiset oppivat nopeasti! – ainakin kultsit sisäistivät erittäin nopeasti.

Kommentointi on suljettu.