Ilmoittautuminen kesäleirille 2019

Viestintäkasvatuksen seura ry järjestää viikon mittaisen valtakunnallisen viestintäleirin Mikkelissä, leiripaikkana on Moision koulu, Kyläkouluntie 2, 50500 Mikkeli.

Ilmoittautuminen leirille 2019 tapahtuu Otavan Opiston sivuilta!

Viestintäleireillä kaikki pääsevät tekemään lehtiä, videoita, radio-ohjelmia, hoitamaan leirin infoa ja tekemään ruokaa. Jokainen osallistuu vuorollaan kaikkeen toimintaan kykyjensä mukaan. Leiri sopii hyvin kaikille 7–15-vuotiaille, (alle 10-vuotiaiden toivotaan tulevan leirille huoltajan tai vanhemman sisaruksen kanssa). Mitään erityistaitoja ei tarvita, vain rohkeutta ja iloista mieltä. Tervetuloa mukaan!

Majoitus leireillä on teltoissa. Oma teltta kannattaa ottaa mukaan, mutta myös seuralla on telttoja lainattavaksi, ilmoitathan telttatarpeestasi ilmoittautumislomakkeella. Kotijoukot voivat kuunnella leiriradiota netin kautta.

Kerro halutessasi osallistumisestasi myös Viestintäkasvatuksen seuran facebook tapahtumassa.

Viekkaan puolesta tulee aikuinen yhteen junaan sekä meno- että paluumatkalla, lisätiedot ja ilmoittautuminen junasivulla.

Lisätietoja: Laura Viherä, laura.vihera (at) viekas.fi, puh. 040 720 5795. Kysymyksiä voi esittää myös yhteydenottolomakkeella ja leirin aikana voit myös soittaa infoon, puh. 040 731 1167.