|
|
Sitruunalumi
2 Sitruunaa
200g Tomusokeria
3 Munanvalkuyaista
Munanvalkuaiset vatkataankovaksi vaahdoksi jajoukkoonsekoitetaanvähitellen
sokeri, sitruunain raastettu keltainen kuori sekä niiden mehu.Vatkaamistajatketaan,
kunnes seostule kuohkeaksi,valkoiseksija samalla kiinteäksi.Sitruunalumi l adotaan
lasiastiaankorkeaksiröykkiöksi
Maustelumi
Vettä
Suolaa
Raastettua ja kuivattua Chiliä
Höyrystä vesiputkenkauttapakastimessa olevaanumpinaiseenastiaan.Anna
härmistyä.
LIsää mausteita porvoon mitalla.
Tarjoillaanvihreitä lasiastioista
Kalakohokas
|
|
|
|
|
Kala puhdistetaan, selkäranka ja ruodot poistetaan mahdollisimmantarkkaan. Sitten
hakataankalahienoksi,mutt´eikuitenkaanjauheta sitä.Voijavehnäjauhotkiehautetaan,
maitolisätäänvähitellenjaseossaakiehuanoin10minuuttia,jonkajälkeen se
jäähdytetään.Jäähtyneeseenseokseenlisätäänvatkatutmunanruskuaisset,hienonnettu
kalajamausteetsekäviimeiseksi kovaksi vaahdoksi vatkatutvalkuaiset. Vuoka
voidellaanja seos kaadetaansiihen. Korppujauhoja ripotellaan pinnalle ja kohokas
pistetään uuniin paistumaan noin yhdeksitunniksi.
|
|